Gör skillnad i sommar

Sommaren är en tuff period och vi vet att många familjer och barn kommer må dåligt. Nedan följer ett exempel på hur ett semesterdrickande syns tydligt med TripleA – men också på att man har möjlighet att ingripa i tid och på sikt uppnå långvariga resultat

 

 

Utifrån den information vi får från alla kommuner som nu använder systemet så finns det ett stort antal där man adderat TripleA till behandlingen och de gett goda resultat för hela familjen. TripleA kommer inte att kunna hjälpa alla men för alla som den hjälper har det betydelse. Så utifrån det vi ser och lär oss våga prova en gång för mycket än en gång för lite och vänta inte till efter sommaren, ett sommarlov är långt…

 

Prova att jobba med en läsplatta i sommar?

Vi har hört från ett antal användare som har sett ett värde av att jobba med en läsplatta i sin verksamhet. Från det vi har hört från er ger en läsplatta följande fördelar:

  • Minskar behovet av stationär dator och kontor, särskilt då kontor ofta innehåller sekretessbelagt material.
  • Samtalen blir mer avslappnade när man kan dela en platta och tillsammans titta, peka och diskutera.
  • Många kommande eHälso-lösningar kommer att utgå från läsplattor och då ger det bra användarvana.

Kontigo Care är måna om att hjälpa er mot Sveriges resa att bli världens bästa land på e-hälsa och därför ger vi nu möjlighet att alla som beställer fem eller fler enheter före midsommar att gratis få prova på att använda en läsplatta i er verksamhet. Hör av dig till din kontakt på Kontigo Care om du vill veta mer.

 

 

Prova att jobba med TripleG

På samma sätt vill vi hjälpa er att prova på Kontigo Cares verktyg för spelberoende: TripleG. Spelberoendeproblematik är ett utbrett problem i Sverige och inom en snar framtid med lagförändringar i intåg kommer många kommuner behöva erbjuda stöd och behandling inom området. Med TripleG jobbar du på samma sätt som med TripleA i vårdportalen och din vårdtagare med sin telefon i hemmiljö. Vill du få möjlighet att testa fritt, hör av dig så berättar vi mer.